Het laatste nieuws

We houden zo min mogelijk voor onszelf. Zaken die interessant voor u zijn zullen we dan ook zeker met u delen. Dat doen we hier. 

Nieuwe website Hollarts

Geplaatst op: 10 september 2020

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Die kwam trouwens niet zomaar uit het niets. We begonnen namelijk met het opnieuw definiëren van ons bedrijf. Wie zijn we, wat doen we en waarom doen we dat? Dat weten we natuurlijk wel, maar soms helpt het om dat weer even scherp te formuleren. Puur om Hollarts goed in de markt te blijven verankeren. Een soort herpositionering zeg maar.

Nieuwe website Hollarts

Lees meer

Beter licht met minder energie

Geplaatst op: 2 januari 2020

Hollarts is helemaal om. Van TL naar LED welteverstaan. We kozen daarbij voor de oplossingen van Triple-A LED. Deze samenwerking resulteerde in LED verlichting voor onze productiehal en het magazijn. Dat geeft niet alleen prettiger licht om te werken, het is ook nog eens een stuk energiezuiniger.

Beter licht met minder energie

Lees meer

Gediplomeerd in Spuitgieten II

Geplaatst op: 11 september 2019

Kunststof spuitgieten is een vak. Maar wel een vak dat in beweging is door snelle, technologische ontwikkelingen. Dat betekent ook dat onze vakmensen zich constant ontwikkelen. Dit jaar hebben al onze machinestellers, operators en senior operators de opleiding Spuitgieten II gevolgd én succesvol afgerond.

Gediplomeerd in Spuitgieten II

Lees meer