Hollarts doneert 2.020 euro aan Voedselbank Montferland

Geplaatst op: 22-12-2020

Door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus is het niet mogelijk om onze klanten persoonlijk een eindejaarsgeschenk te bezorgen. Dit bracht ons op het idee om een mooi bedrag te doneren aan Voedselbank Montferland. Met een donatie van 2.020 euro helpen wij mensen in de regio die het financieel (tijdelijk) zwaar hebben. Want wij gunnen iedereen smakelijke feestdagen!

Helaas zijn er veel mensen in Nederland afhankelijk van de voedselbank voor hun eten. En dit zijn er door de coronacrisis steeds meer. Voedselbank Montferland stelt voedselpakketten samen voor mensen in de regio die het financieel zwaar hebben. Dit met als doel dat iedereen een volledige maaltijd op tafel kan zetten. Een bijzondere missie die wij graag steunen. 

Bij het jaar 2020 hoort natuurlijk een bedrag van 2.020 euro. Op een veilige anderhalve meter afstand hebben we een cheque van 2.020 euro overhandigd aan Gerard Wolbrink van Voedselbank Montferland. We hopen veel mensen in de regio blij te kunnen maken met voedselpakketten.

Op de foto van links naar rechts: Gerard Wolbrink (Voedselbank Montferland), Tonnie Roenhorst (Hollarts), Cengiz Erkan (Hollarts) en Tjerk Holland (Hollarts).

Hollarts doneert 2.020 euro aan Voedselbank Montferland
Nieuwsbericht Voedselbank

Ga terug