assemblage

Losse onderdelen die we voor u spuitgieten assembleren we op uw verzoek tot compleet eindproduct. Ook is het mogelijk dat u aanvullende componenten aanlevert. Dan zorgen wij dat uw product geassembleerd en verpakt wordt.

Zelf minder handling

Kwalitatief eindproduct

Eén aanspreekpunt voor productie en assemblage

Van idee tot eindproduct
en verder

Assemblage is (op uw verzoek) onderdeel van stap 6 in onze geïntegreerde waarmee we bijdragen aan het succes van uw product.

 • 1. Verkennen

  U heeft een visie. Een idee dat zich moet vertalen naar een concreet product van kunststof. Die visie deelt u met Hollarts. Een idee kan in uw hoofd bestaan of u heeft een voorbeeldproduct waar u naartoe wilt werken. Beide scenario's passen prima in de volgende stappen.

 • 2. Verrijken

  Uw ideeën verrijken we met onze expertises en ervaringen. In welke omgeving en onder welke omstandigheden gaat het product gebruikt worden? Welke wensen en eisen stelt u aan het product? Dan hebben wij al een redelijk beeld van het type materiaal, het design en de overige eisen.

 • 3. Conceptualiseren

  Onze engineers werken al schetsend toe naar 3D-tekeningen en productpresentaties. Een prototype van uw product behoort zeker tot de mogelijkheden.

 • 4. Ontwikkelen

  Afspraken en planningen worden vastgelegd en we formeren een projectteam dat zich volledig toewijdt aan uw product. We ontwikkelen de matrijs en doen de eerste proefspuitingen. Samen met u zetten we de laatste puntjes op de i.

 • 5. Produceren

  Een aantal laatste checks en dan kunnen we naar de volgende fase. Razendsnelle robots, high-tech machines en onze ervaren mensen gieten uw visie nu letterlijk in kunststof. Uw product kan de markt op!

 • 6. Ondersteunen

  Wij onderhouden uw matrijs voor een zo lang mogelijke levensduur. Ook kunnen we de opslag en transport van uw product verzorgen. En wij helpen u met recycling als dit gewenst is. Kortom, we stemmen onze aanvullende diensten exact op uw wensen af.

Aanvullende diensten Van hollarts

We creëren een samenspel van diensten om u optimaal te helpen. Wat kunnen we nog meer voor u betekenen?

Productontwikkeling

Productontwikkeling

Wat is de beste kunststof oplossing voor uw wensen? Dat verkennen onze engineers samen met u.

Meer informatie

Matrijzen

Matrijzen

Een onmisbaar element in de totstandkoming van uw product. Wij creëren én verzorgen uw matrijs.

Meer informatie

Kunststof spuitgieten

Kunststof spuitgieten

Ons specialisme waarmee we uw visie in kunststof gieten. Bekijk hoe we dat doen.

Meer informatie

Opslag & logistiek

Opslag & logistiek

Onze dienstverlening op het gebied van opslag en logistiek stemmen wij af op uw wensen.

Meer informatie