Home & garden

Hollarts maakt ook producten die het huis en de tuin nog mooier maken. Of u nu op zoek bent naar een makkelijk te verplaatsen parasolvoet, een fietsmand en boodschappenkrat in één of een handige drinkbeker, wij bieden kunststof oplossingen die hier perfect bij passen. We streven ernaar om producten te leveren die niet alleen mooi zijn, maar ook een toegevoegde waarde bieden in het dagelijks leven.

In en om het huis is het van groot belang dat producten probleemloos functioneren, zodat u echt kunt genieten van comfort in en om uw woning. Onze producten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en functionaliteit. Of het nu gaat om innovatieve tuinaccessoires, of handige opbergoplossingen, onze producten zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook praktisch in het dagelijks gebruik. Daarnaast hebben onze producten een goed design, waardoor ze naadloos in elk interieur passen.

Innovatie en duurzaamheid

Voortdurende innovatie is essentieel om aan de steeds veranderende klantvraag te blijven voldoen. Daarom blijven we investeren in de ontwikkeling van innovatieve producten die inspelen op de laatste trends en behoeften van uw klanten. Met onze focus op innovatie streven we ernaar om u te blijven verrassen met unieke en vernieuwende oplossingen voor in en om het huis.

We begrijpen dat steeds meer consumenten op zoek zijn naar producten die zijn gemaakt uit duurzamere materialen. Daarom bieden wij innovatieve oplossingen, zoals een nieuwe drinkbeker van bio-based materiaal. Deze drinkbeker is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en functioneel.

Materialen en grondstoffen

Bij Hollarts verwerken we verschillende soorten materialen en compounds in onze producten, waardoor we in staat zijn om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of het nu gaat om kunststoffen als:, polyethyleen, polypropyleen of polyamide, onze expertise stelt ons in staat om de juiste grondstoffen te selecteren die voldoen aan de specifieke eisen van het product.

Zo kunnen we hoogwaardige producten leveren die aan uw verwachtingen voldoen. Onze producten worden zorgvuldig ontworpen en geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze duurzaam en stevig zijn in gebruik. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze producten voldoen aan alle relevante industrienormen en voorschriften.

Product
voorbeelden

Met onze partner Helcosol maken wij parasolvoeten die in heel Europa worden gebruikt. Onze parasolvoeten bieden optimale stabiliteit en bescherming. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de parasolvoeten te voorzien van een (merk)logo, zodat ze herkenbaar zijn voor u of uw klanten. Onze geavanceerde In Mould Labeling techniek maakt dit mogelijk.

Om ervoor te zorgen dat onze parasolvoeten geschikt zijn voor alle soorten en maten parasolstokken, hebben we rubber geïntegreerd op de klemmende vingers in de parasolvoetmoer. Dit gebeurt met behulp van 2K spuitgieten, waardoor de moer meer klemkracht heeft op de parasolstokken. Daarnaast besteden we aandacht aan het esthetische aspect/ de uitstraling, zodat de parasolvoetmoer er niet alleen functioneel uitziet, maar ook een elegante look heeft. Met onze focus op zowel functie, uitstraling en recyclebaarheid bieden wij hoogwaardige en veelzijdige oplossingen voor uw parasolvoeten.

Parasolvoet

Parasolvoet

Solide zonder elegantie te verliezen.

Parasolvoet

Mybasket

Mybasket

Fietsmand en boodschappenkrat in één.

Mybasket

Artikel en referentie

The Basky Company

Kent u de Mybasket nog? Deze fietskrat en boodschappenkrat in één werd sinds 2011 jarenlang bij ons geproduceerd.  In 2020 startten we samen met The Basky Company en Dyntec het ontwikkeltraject voor de opvolger: de Basky. Het idee was om van deze fietsmand de meest duurzame fietsmand ter wereld te maken. Bekijk in onderstaand artikel of we hierin zijn geslaagd.

Ontdek de Basky