Branches

Onze klanten zijn zeer divers. Producten die wij voor hen maken hebben dan ook uiteenlopende doeleinden. Wat deze klanten desalniettemin met elkaar gemeen hebben is het feit dat ze allemaal met een bepaalde visie aanklopten bij Hollarts. Uit die visie formuleerden wij samen met de klant een productidee dat we via onze aanpak vertaalden naar een kunststof oplossing.  

Logistiek en supply chain
Formaat, stapelbaarheid, nestbaarheid, belastbaarheid; iedere supply chain stelt zo zijn eigen eisen aan herbruikbare verpakkingen. Onze logistieke middelen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, robuustheid en – als dat gewenst is - voedselveiligheid.

Intralogistiek
Met ons team van in-house engineers en onze uitgebreide technische expertise zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van kunststofkratten en trays voor diverse toepassingen, waaronder opslag, orderpicking, sorteren en verpakken.

Sierteelt
Bloemen, planten en andere sierteeltproducten zijn vaak lang onderweg. De juiste verpakking is daarom essentieel voor het behoud van de kwaliteit en versheid. Daarom worden veel soorten verpakkingen gebruikt tijdens het transport, zoals emmers, kratten en trays.

Voedingsindustrie
In de voedingsindustrie moet aan strikte hygiëne- en kwaliteitsnormen voldaan worden in elke stap in de distributieketen, van producent tot consument. Om voedselveiligheid te waarborgen en versheid te garanderen, zijn temperatuurbeheersing, traceerbaarheid en tijdige levering extra belangrijk. Ladingdragers zoals kratten, spelen daarin een belangrijke rol.

Home & Garden
Hollarts maakt ook producten die het huis en de tuin nog mooier maken. Of u nu op zoek bent naar een makkelijk te verplaatsen parasolvoet, een fietsmand en boodschappenkrat in één of een handige drinkbeker, wij bieden kunststof oplossingen die hier perfect bij passen.

Andere branches
Wij beschikken over spuitgietmachines met capaciteiten tot 1.000 ton. Daarmee produceren we een breed scala kunststof oplossingen.

Referenties

 

Royal FloraHolland

Voor een product van ons ontwikkelde Hollarts een geheel nieuw matrijsconcept. Dat heeft de levensduur van de matrijs en de voorspelbaarheid van de productie-output enorm verbeterd. Hollarts is voor ons een betrouwbare leverancier waarmee we goed en open kunnen samenwerken. Daarnaast zijn ze voortdurend bereid mee te denken in procesverbetering.

"Hollarts is voortdurend bereid mee te denken in procesverbetering."

Mathieu Wensveen
Adviseur Logistieke Middelen

Meer lezen over de samenwerking met FloraHolland? Lees hier hoe de bijzondere productontwikkeling van de modellen FC588/FC598 verliep.

Bloemenfust met slimme afmetingen

Syngenta Flowers

Syngenta Flowers

BPO en Syngenta Flowers zijn samen het ontwikkeltraject gestart voor een nieuwe plantendrager: Xcarrier. Later in het traject is Hollarts aangehaakt als spuitgietpartner en productontwikkelaar.  Het doel hierbij was drievoudig. Allereerst moest de nieuwe plantendrager de gezondheid en kwaliteit van planten ondersteunen. Daarnaast was het doel om de distributie zo efficiënt mogelijk te maken, waarbij er ruimte zou worden bespaard tijdens het transport. Bovendien moest de plantendrager en het gebruik hiervan zo duurzaam mogelijk zijn. Benieuwd naar het eindresultaat?

Bekijk het ontwikkeltraject

The Basky Company

Kent u de Mybasket nog? Deze fietskrat en boodschappenkrat in één werd sinds 2011 jarenlang bij ons geproduceerd.  In 2020 startten we samen met The Basky Company en Dyntec het ontwikkeltraject voor de opvolger: de Basky. Het idee was om van deze fietsmand de meest duurzame fietsmand ter wereld te maken. Bekijk in onderstaand artikel of we hierin zijn geslaagd.

Ontdek de Basky

SEPCOURT

SEPCOURT

Hollarts heeft meegeholpen met de ontwikkeling en productie van een modulaire buitensportvloer. Voor ons is het daarbij belangrijk om zeker te weten dat er geen verboden chemicaliën aan onze producten worden toegevoegd. Bij productie in het verre oosten is dat nog maar de vraag. De kwaliteit is heel constant en goed. Door bewust te kiezen voor productie in Nederland zijn onze producten een stuk duurzamer dan die van onze concurrenten. Er zijn minder transportbewegingen en ook doet Hollarts er alles aan om zo klimaatneutraal mogelijk te werken.

"De werknemers van Hollarts voelen meer als collega’s, we doen het echt samen en dat ervaren wij als enorm fijn."

Dorith Schute
Eigenaar SEPCOURT

Cox Geelen

Cox Geelen

Hollarts heeft voor ons een kunststof rookgassysteem ontwikkeld. Dat systeem ontbrak namelijk nog in ons assortiment. Wij hebben de samenwerking met Hollarts als zeer prettig ervaren, waarbij kennis over matrijzen en producten over en weer is uitgewisseld. Daardoor is het geheel meer dan de som der delen.

"Een zeer prettige samenwerking, waarbij kennis over matrijzen en producten over en weer is uitgewisseld."

Bart Merx
Manager procurement & logistics