Hollarts is aangesloten bij Circular Plastics Alliance

Geplaatst op: 24-09-2021

Sinds kort zijn wij lid van Circular Plastics Alliance, een netwerk van bedrijven die ook hun CO2-voetafdruk willen verkleinen. Samen streven we ernaar dat 100% van al het verzamelde en gerecyclede plastic volledig kan worden hergebruikt. Een ambitieus doel.

Duurzaamheid begint voor ons al bij het ontwerp van producten, waarbij we rekening houden met de recyclebaarheid. De duurzaamheid zit niet alleen in de gebruikte materialen en eindproducten; we kijken ook naar het proces en alles daaromheen.

Samen naar duurzamere bedrijfsprocessen

De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in het verduurzamen van ons bedrijfspand en productieprocessen. Zo verzorgen de zonnepanelen op het bedrijfspand het grootste deel van onze energie, hebben we onze magazijn en productieruimte voorzien van ledverlichting en ons machinepark gemoderniseerd met installaties die minder energie verbruiken.

Samen met Circular Plastics Alliance geven we invulling aan product- en materiaalontwikkelingen. We werken onder meer aan het vervangen van éénmalige verpakkingen door meermalige verpakkingen. Wij delen op onze beurt graag onze kennis en ervaring op het gebied van ontwikkelen en gebruiken van recycled en bio-based materialen. Zo maken we samen mooie stappen richting een nóg duurzamer bedrijfsproces!

Hollarts is aangesloten bij Circular Plastics Alliance
Hollarts Is Aangesloten Bij Circular Plastics Alliance

Ga terug