Hollarts schenkt zomerpakketten aan Stichting Tijmen voor het goede doel

Geplaatst op: 22-08-2022

Toen enkele weken geleden de vakantieperiode begon hebben alle medewerkers van Hollarts Plastic Group een mooi zomerpakket ontvangen. De tas was gevuld met allerlei zomerse artikelen om goed voorbereid de vakantie in te gaan. Het pakket werd zeer enthousiast ontvangen door onze collega's.

De pakketten die over waren zijn gedoneerd aan Stichting Tijmen voor het goede doel. Deze stichting is opgericht ter nagedachtenis aan Tijmen Steenbergen, die op 1 september 2018 door een tragische botsing op het voetbalveld op 13 jarige leeftijd overleden is.

Deze stichting organiseerde zaterdag 20 augustus het Tijmen International O15 toernooi in 's-Heerenberg. Aan dit toernooi deden O15 teams van profclubs uit Nederland, Duitsland en Belgiƫ mee. Daarbij wordt ook een loterij georganiseerd waarbij onze zomerpakketten uitstekend van pas komen als mooie prijs.

Het doel van de stichting is om iedereen mee te laten doen. Ook als je het wellicht wat minder hebt. Het plan is dan ook om in 2023 een "Tijmen Court" te realiseren dat voor alle jeugd toegankelijk is.

Hollarts is blij dat we aan dit goede doel hebben kunnen bijdragen.

Hollarts schenkt zomerpakketten aan Stichting Tijmen voor het goede doel
Tijmen 1024X768 JPG

Ga terug