Welkom Niels Scheers!

Geplaatst op: 15-12-2021

Het Hollarts-team breidt uit! Niels Scheers versterkt ons team als Medewerker Sales Support. Hij houdt zich bezig met sales en marketing. U kunt bij hem terecht met al uw vragen over onze vleeskisten, mosselbakken champignon- en leliekratten. Maar ook voor andere commerciële vragen kunt bij hem terecht. Denk daarbij aan vragen over lopende zaken, nieuwe of lopende offertes en vragen over onze producten en productiemogelijkheden. Niels neemt een hoop ervaring en kennis mee naar Hollarts. We zijn blij met zo'n enthousiaste collega erbij!

Een waardevolle toevoeging aan ons team

Voor Niels aan de slag ging bij Hollarts, heeft hij veel ervaring opgedaan met productieprocessen. Ook heeft hij veel kennis van kunststof ladingdragers. Bij Hollarts voelt hij zich dus helemaal thuis. Niels vertelt: “Bij Hollarts zijn de lijntjes kort en is de sfeer informeel. Iedereen helpt elkaar, we doen het samen. Daar voel ik mij goed bij. Ook vind ik het mooi dat Hollarts blijft innoveren. Ik kijk uit naar een mooie toekomst samen!”

Als hij niet aan het werk is bij Hollarts, is hij te vinden op het voetbalveld. “Ik ben actief bij de plaatselijke voetbalvereniging als scheidsrechter en bestuurslid. Daarnaast ben ik een gezelligheidsmens, met vrienden afspreken doe ik graag. Maar mijn grootste hobby is mijn gezin. Ik heb een vriendin en twee mooie dochters van 3 en 6 jaar oud," aldus Niels.

Welkom bij Hollarts, Niels. We wensen je veel succes en plezier!

Welkom Niels Scheers!
Welkom Niels Scheers!

Ga terug