Matrijzen

Zonder goede matrijs geen goed product. Zo simpel is het en daarom houden we zo’n sterke focus op uw matrijs als uw matrijsregisseur.

CUSTOM MOULDING

Heeft u een productontwerp en wilt u de matrijs laten ontwikkelen? Hollarts heeft zowel in Europa als Azië een sterk netwerk van zorgvuldig geselecteerde matrijsmakers opgebouwd.Hollarts houdt continu de regie over uw te ontwikkelen matrijs. We beoordelen deze op alle belangrijke aspecten, zoals het vloeipatroon en de koeling. Ook controleren we of de matrijs met alle machines correspondeert. Zo verzekeren we u van de best mogelijke productie.

APK voor de matrijs

Een goede matrijs zorgt voor een goed product. En goede producten zijn succesvol. Dat betekent dat de productie van uw product volop draait en dat de matrijs optimaal wordt benut. Ook dan kunt u vertrouwen op de zorg van Hollarts voor uw matrijs. Slijtdelen worden tijdig vervangen, de matrijs wordt grondig gereinigd en opnieuw gesmeerd. Eigenlijk een soort APK voor de matrijs.

Daarnaast kan het zeer goed zijn dat u blijft innoveren en uw product zich verder ontwikkelt. Ook daarbij helpen we graag. Wellicht moet de matrijs aangepast worden op basis van die verdere productontwikkelingen.

Meer weten
over matrijzen?

Neem contact op met Allard. Hij vertelt u meer over zowel de totstandkoming van uw matrijs als het onderhoud ervan.

Allard weet alles over matrijzen

Bel met Allard Froon
+31(0)316 - 22 73 33

Allard Froon