Werken bij Hollarts

Wat kun je nou verwachten als je in dienst treedt bij Hollarts? Eerst even een stukje ‘cultuur’. We zeggen zelf altijd dat hier een Achterhoekse mentaliteit heerst. Dat wil zoiets zeggen als: we werken hard, maar lachen minstens zo hard. Hiërarchie is vooral iets voor op papier en niet voor op de werkvloer. In plaats van afdelingen spreken we van teams. En tussen die teams houden we de lijntjes kort en de drempels zo laag mogelijk. 

Waardering, beloning en ontplooiing

Van alleen bedrijfscultuur kun je niet eten. We bieden daarom een set voorwaarden die sterk bijdragen aan jouw waardering, beloning en ontplooiing. Verwacht de volgende arbeidsvoorwaarden, je mag ons er trouwens altijd op aanspreken als ze in jouw beleving niet worden nageleefd:

  • Waardering in woord en daad
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid binnen jouw vakgebied
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Goede werksfeer dankzij leuke collega’s en activiteiten
  • Waarborging van goede arbeidsvoorwaarden

Op jouw gezondheid!

Toch wel één van onze speerpunten: jouw vitaliteit. Natuurlijk hebben wij zelf baat bij mensen die, zoals dat heet, duurzaam inzetbaar zijn. Maar ook jij wilt je goed en fit voelen. Niet alleen op het werk, maar ook thuis. Juist thuis. Van gezonde werkomstandigheden pluk je ook privé de vruchten. Daarover gesproken: we bieden volop fruit op het werk.

Op de juiste plek

Daarnaast is mentale gezondheid minstens zo belangrijk. Zit je goed op je plek, dan voel je je beter. We blijven daarom met jou in overleg over wat het beste past bij jouw persoonlijke ambities. Die kunnen nou eenmaal veranderen in de loop der jaren. Gezamenlijk kijken we waar jouw talenten liggen en of je die op de juiste plek inzet.

Actuele vacatures

Operator

Ben jij graag “de spil in het team” die er voor zorgt dat het productieproces zo optimaal en soepel mogelijk blijft doorlopen? Houd jij van aanpakken en lijkt het jou leuk om met jouw energieke houding te werken in onze Hightech machine park?

Operator

Bekijk vacature

Senior Operator

Gaat jouw hart sneller kloppen van de nieuwste Hightech spuitgietmachines? En ben jij dé ‘’troubleshooter’’ die geen storing uit de weg gaat en er voor blijft zorgen dat het productieproces zo optimaal mogelijk blijft doorlopen?

Senior Operator

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Denk je een goede aanvulling te zijn op ons team? Twijfel dan niet om ons te overtuigen met een open sollicitatie. Wij zijn altijd benieuwd naar wat je Hollarts te bieden hebt.

Open sollicitatie

Bekijk vacature

Bekijk alle vacatures

Ilona weet alles over vacatures

Bel met Ilona van Uum-Jansen
+31(0)316 - 29 65 50