Welkom Anne en Ina

Geplaatst op: 12-10-2022

Het Hollarts-team is weer uitgebreid! Anne is gestart als HR Medewerker en Ina versterkt de financiële administratie als Assistent Controller. Fijn dat we twee toppers aan ons team hebben kunnen toevoegen! Ze stellen zich beiden graag aan jullie voor.

Twee toppers erbij! 

Mijn naam is Anne Sellink, ik ben 26 en kom uit Aalten waar ik samenwoon met mijn vriend.

In mijn vrije tijd ben ik momenteel nog druk met de verbouwing van ons huis. Een andere hobby is fotograferen, dit doe ik vooral tijdens het wandelen en natuurlijk op vakantie.

Ik heb Human Resource Management gestudeerd aan de HAN en daarna ben ik werkzaam geweest in verschillende HR functies.

De afgelopen jaren heb ik mijn functie als HR Adviseur bij Reiger Suspension gecombineerd met een functie als communicatiemedewerker en stagecoach bij Stage.nu.

Die combinatie was erg leuk en afwisselend, maar ik wilde toch graag volledig werkzaam zijn in het HR vak. Vandaar dat ik mijn functie bij Reiger vanaf oktober ga combineren met een functie als HR Medewerker bij Hollarts.

Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging en kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Groet, Anne

===

Vanaf 3 oktober ben ik in dienst getreden als Assistent Controller bij Hollarts. Hierbij zal ik mij even voorstellen: Ik woon in het mooie buitengebied van Hengelo Gld samen met Martin en onze 2 kinderen Kim (13) en Rik (15).

De afgelopen 27 jaar heb ik 4 dagen in de week bij Regio Lease in Doetinchem gewerkt. Dit is een leasemaatschappij voor auto’s die onder de DAGO Autogroep valt. Daar heb ik de gehele financiële administratie verzorgd. Hier heb ik met veel plezier gewerkt, het werk was afwisselend en ik had leuke contacten met collega’s, directie en klanten. Daarnaast heb ik ook 12 jaar bij Rimetaal gewerkt, een metaalproductiebedrijf in Vorden. Een gezellig familiebedrijf waar het werk ook afwisselend was, daar heb ik ook de financiële administratie en de loonadministratie gedaan.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond Rex, we gaan graag naar het bos waar we lange wandelingen maken. Ook sport ik samen met een vriendin bij Indoor Sport: Pilates en yoga. Af en toe loop ik mee met een power walk clubje in Zelhem. Verder vind ik het leuk om leuke dingen te ondernemen met het gezin in het weekend en af te spreken met vrienden. Ook ben ik nog penningmeester bij de buurtvereniging de Noabers in Hengelo Gld, een leuke actieve buurtvereniging. Kortom, ik hoef mij niet te vervelen!

Groet Ina

 

Welkom Anne en Ina
Anne En Ina

Ga terug