Opslag en logistiek

Een succesvol product wordt in grote volumes gemaakt. Dat wil niet zeggen dat u deze volumes direct wilt afhalen of kunt opslaan. Daarom hebben wij een aantal moderne magazijnen waarin we uw producten opslaan. Hoe groot voorraden moeten zijn en hoe we onze productie daarop afstemmen is iets wat we gezamenlijk met u bepalen. Indien gewenst kunnen we ook het transport regelen van de opslag naar uw locatie. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Specifiek op uw wensen afgestemd

Snelle levertijden

Proactief advies van Hollarts

Geen eigen opslagruimte nodig

Van idee tot eindproduct
en verder

In stap 6 van onze aanpak bekijken we wat uw opslagbehoeften en logistieke wensen zijn. Op basis van uw prognoses kunnen we gaan voor ‘make to stock’, maar natuurlijk kunnen geproduceerde producten ook direct getransporteerd worden naar uw gewenste locatie.

 • 1. Verkennen

  U heeft een visie. Een idee dat zich moet vertalen naar een concreet product van kunststof. Die visie deelt u met Hollarts. Een idee kan in uw hoofd bestaan of u heeft een voorbeeldproduct waar u naartoe wilt werken. Beide scenario's passen prima in de volgende stappen.

 • 2. Verrijken

  Uw ideeën verrijken we met onze expertises en ervaringen. In welke omgeving en onder welke omstandigheden gaat het product gebruikt worden? Welke wensen en eisen stelt u aan het product? Dan hebben wij al een redelijk beeld van het type materiaal, het design en de overige eisen.

 • 3. Conceptualiseren

  Onze engineers werken al schetsend toe naar 3D-tekeningen en productpresentaties. Een prototype van uw product behoort zeker tot de mogelijkheden.

 • 4. Ontwikkelen

  Afspraken en planningen worden vastgelegd en we formeren een projectteam dat zich volledig toewijdt aan uw product. We ontwikkelen de matrijs en doen de eerste proefspuitingen. Samen met u zetten we de laatste puntjes op de i.

 • 5. Produceren

  Een aantal laatste checks en dan kunnen we naar de volgende fase. Razendsnelle robots, high-tech machines en onze ervaren mensen gieten uw visie nu letterlijk in kunststof. Uw product kan de markt op!

 • 6. Ondersteunen

  Wij onderhouden uw matrijs voor een zo lang mogelijke levensduur. Ook kunnen we de opslag en transport van uw product verzorgen. En wij helpen u met recycling als dit gewenst is. Kortom, we stemmen onze aanvullende diensten exact op uw wensen af.

Aanvullende diensten Hollarts 

We creëren een samenspel van diensten om u optimaal te helpen. Wat kunnen we nog meer voor u betekenen?

Productontwikkeling

Productontwikkeling

Wat is de beste kunststof oplossing voor uw wensen? Dat verkennen onze engineers samen met u.

Meer informatie

Matrijzen

Matrijzen

Een onmisbaar element in de totstandkoming van uw product. Wij creëren én verzorgen uw matrijs.

Meer informatie

Kunststof spuitgieten

Kunststof spuitgieten

Ons specialisme waarmee we uw visie in kunststof gieten. Bekijk hoe we dat doen.

Meer informatie

Assemblage

Assemblage

Om tot een gereed product te komen verzorgen wij ook de assemblage van uw product.

Meer informatie