TECHNIEK

Aan verschillende industriële afnemers leveren wij als ketenpartner just in time halffabrikaten of, naar wens, volledig geassembleerde eindproducten. 

De klanten van Hollarts zijn volop bezig met het ontwikkelen van slimme producten. Hollarts wil graag strategisch partner zijn in dergelijke complexe processen. Hollarts Plastic Group heeft met haar uitgebreide machinepark en aanvullende technieken zoals o.a. In-mould-labelling en gasinjectie een breed arsenaal aan mogelijkheden in huis. In het voortraject spelen rapid-prototyping en 3D printing een steeds belangrijkere rol. Hiervoor werkt Hollarts samen met gespecialiseerde partijen. Het mooie van deze technieken is dat de oplossingen welke zijn uitgedacht, fysiek bekeken en getest kunnen worden. Een absolute meerwaarde bij een succesvolle introductie van nieuwe producten.

Aan verschillende industriële afnemers leveren wij als ketenpartner just in time halffabrikaten of, naar wens, volledig geassembleerde eindproducten. Met onze kernactiviteiten sluiten wij in alle opzichten naadloos aan op die van u. Co-engineering, (lever)betrouwbaarheid, flexibiliteit en full service projectmanagement zijn de vaardigheden en kwaliteiten waarop we al jarenlang de relaties met onze klanten bouwen. Uw producten krijgen vorm bij Hollarts, precies volgens uw eisen, wensen én ideeën.Terug