Onze nieuwe webshop online

Geplaatst op: 14-12-2023

Nooit meer om een bak verlegen: onze kunststof kratten en bakken kunt u nu ook via onze nieuwe webshop bestellen! Verschillende soorten, maten en kleuren bakken en kratten snel en eenvoudig besteld en bezorgd.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige kunststof kratten voor uw opslag- en transportbehoeften, dan bent u bij Hollarts aan het juiste adres! Onze uitgebreide collectie kunststof kratten biedt duurzame oplossingen voor diverse industrieën. Veel bedrijven weten ons salesteam al te vinden wanneer zij bakken of kratten nodig hebben. Wij hebben onze service nu uitgebreid met een webshop, zodat u ook snel zelf uw bestelling kunt plaatsen.  

Met meer dan 35 jaar ervaring in de sector staan wij bekend om onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze basis kunststof kratten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat ze lang meegaan en uw producten optimaal beschermen. Ze zijn stevig, lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor intern transport, opslag en distributieactiviteiten. 

Bij Hollarts begrijpen we dat elke onderneming unieke behoeften heeft. Daarom heeft u bij ons de keuze uit een heleboel formaten en ontwerpen. U kiest zelf de kratten die passen bij uw specifieke vereisten. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan kijken wij graag samen met u naar maatwerk oplossingen die afgestemd zijn op uw wensen en behoeften. Of u nu kleine onderdelen, voedingsmiddelen of andere producten wilt opslaan, wij hebben de juiste oplossing voor u. 

Ook denken wij graag met u mee wanneer u uw oude of kapotte kratten, bakken of trays af wilt voeren. U levert in dat geval uw oude ladingdragers in, deze worden vervolgens vermalen tot korrels en de gerecyclede grondstof die hieruit voortkomt kunnen wij in de meeste gevallen weer inzetten voor de productie van nieuwe ladingdragers. Zo dragen we samen bij aan een duurzamere wereld! 

Neem een kijkje in onze webshop op www.kunststofkratten.nl.
Toch eerst meer informatie? Mail naar sales@hollarts.nl of bel 0316 - 296 557 

Onze nieuwe webshop online
Webshop (1)

Ga terug