De Clipper fietsmand en duurzame display LOOPOS bekroond

Geplaatst op: 28-11-2023

In samenwerking met onze partners ontwikkelen we mooie dingen. Twee van onze producten zijn dit najaar bekroond: de Clipper fietsmand en de duurzame display LOOPOS.

Vorig jaar ontwikkelden we de DSPLY, inmiddels omgedoopt tot LOOPOS. Een duurzaam alternatief voor de kartonnen displays die u vaak in supermarkten ziet en die na een actieperiode in de papierpers belanden. Voor hergebruik weliswaar, maar nooit meer voor een display. Daarvoor is de kwaliteit na verwerking te laag. Iedere keer dat papier en karton wordt gerecycled, verliest het aan kwaliteit. In dit artikel kon u daar al meer over lezen.  

Voor HB-RTS verzorgden we het ontwerp (in samenwerking met BPO), de matrijs én de productie van deze herbruikbare, kunststof display. We zijn er dan ook trots op dat HB-RTS er de bronzen award mee heeft gewonnen bij de Display Superstar. Dit is een grote competitie in Duitsland waarbij prijzen worden uitgereikt voor de beste display-oplossingen in verschillende categorieën. De concurrentie was groot en niet mis, dus wij zijn heel blij met deze prijs! 

Ook de Clipper fietsmand die wij produceren kreeg erkenning: dit mooie ontwerp van Annelies den Besten werd getoond op de Dutch Design Week én kreeg een plek in de Goed Industrieel Ontwerp Top 100 2023. Hun website zegt er het volgende over: Een representatieve weergave van het beste wat Nederland te bieden op het gebied van industrieel productontwerp. Het gaat om producten die niet alleen relevant (alleen toevoegen waar iets ontbreekt, een oplossing zijn van een echt probleem) maar ook innovatief en/of origineel zijn, bijzonder goed zijn vormgegeven, ontworpen zijn in Nederland, door een Nederlandse ontwerper of voor een Nederlands bedrijf en niet ouder (marktintroductie) zijn dan 2 jaar.   

Annelies heeft een mooie mand ontworpen die moest voldoen aan een aantal belangrijke eisen. En dat is gelukt. Ze zegt er zelf over: "Met de neus in de wind geniet je hondje van jullie fietstocht. Prinsheerlijk in zijn fietsmand. Geen hond, dan is deze mand ideaal voor de boodschappen. Hup, klik, los en de mand hangt comfortabel aan je arm. Terug bij de fiets: hup, klik, vast en fietsen maar."
Simpeler kan bijna niet. 

Wij zijn erg blij met en trots op deze mooie samenwerkingen! 

Ook een idee voor een mooi, innovatief product? Neem contact met ons op!

De Clipper fietsmand en duurzame display LOOPOS bekroond
Clipper & Display (1)

Ga terug