LOGISTIEK

Klanten in food, non-food en industrie kiezen voor de sectorspecifieke expertise en ervaring van Hollarts. Er zijn ook klanten die voor ons kiezen omdat wij moeiteloos voldoen aan (productie-) technische specificaties.

De branche ‘Logistiek' kent bij Hollarts dan ook een eindeloze variatie in omvang, complexiteit en seriegrootte.
De bloementeelt, de voedselverwerkende industrie en de levensmiddelenhandel gebruiken sinds jaar en dag kunststofkratten in vele formaten en uitvoeringen. Hollarts produceert en levert ze, rechtstreeks aan de eindgebruiker. Vervaardigd en ontwikkeld in opdracht en in eigen beheer. Met ontwerp en uitvoering spelen we in op de behoefte van onze afnemers. De logistieke middelen van Hollarts voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, robuustheid en voedselveiligheid.

Wij hechten veel waarde aan vlekkeloos verlopende productie-processen en aan hoge productkwaliteit. Maar evenveel aan het persoonlijke contact met u, onze klant. Aan een heldere, transparante wijze van samenwerken. Met als doel het realiseren van uw ambities, het vergroten van uw slagkracht en het verstevigen van uw marktpositie.

Wij beschikken over spuitgietmachines met capaciteiten tot 1.000 ton. Daarmee produceren we een breed scala kunststof oplossingen. Voor just-in-time levering, tijdelijke opslag of levering op afroep kunt u bij ons flexibel beschikken over ruime magazijnmogelijkheden. Daarmee borgen wij de continuïteit van uw (productie-)proces en helpen wij u concurrerend in uw markt te staan.  


Hieronder vindt u informatie aan over onze "Multi-Light Champignonkrat", "leliebollen krat" en "mossel verpakking".

Champignonkratten: Zonder concessies te doen aan de kwaliteit heeft de ‘Multi-Light Champignonkrat’ een opmerkelijk lager gewicht dan vergelijkbare producten. Dankzij de materiaalbesparing wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan een zorgvuldig en verantwoord gebruik van grondstoffen. Deze bijzondere krat voldoet in alle opzichten aan de voedselveiligheidsnormen. De ‘Multi-Light Champignonkrat’ geeft uw producten een hoge kwaliteitsuitstraling en is uit voorraad leverbaar.


Klik hier om het productblad champignonkratten te openen

Bloembollenkratten: Voor de leliebollensector biedt Hollarts de leliebollenkrat. Ontwikkeld samen met de sector en het resultaat van jarenlange praktijkervaring. Deze krat is hét antwoord op de belangrijkste eisen, wensen en behoeften van de leliebollentelers. 

Klik hier om het productblad leliebollenkratten te openen


Mosselbakken: Het spuitgieten van kunststof verpakkingen vraagt bijzondere knowhow en expertise. Dit betreft enerzijds de afwijkende matrijs- en koeltechniek en anderzijds het gedrag van de ingespoten gesmolten kunststof in termen van vloeiwegen e.d. Uw producten krijgen vorm bij Hollarts, precies volgens uw eisen, wensen én ideeën. Een mooi voorbeeld hiervan zijn onze top-seal mosselbakken

Klik hier om het productblad mosselbakken te openen


Terug