DE FILOSOFIE VAN HOLLARTS

 

Visie

Kunststoffen zijn niet meer weg te denken uit onze circulaire maatschappij zijn. Ze vinden hun toepassing in tal van marktsegmenten en – sectoren, op een breed gebied en voor vele doeleinden. De technische eigenschappen van kunststof worden steeds verder verbeterd waardoor het toepassingsbereik groter wordt en materialen als karton, glas en metaal in toenemende mate vervangen (kunnen) worden door kunststof.
Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om verantwoord om te gaan met grondstoffen. Reeds in de ontwikkelfase is het ons doel om producten slimmer, lichter, sterker, beter en duurzamer te ontwerpen. Waar mogelijk zetten wij gerecyclede materialen en bio-kunststoffen in.
Wij vinden het van groot belang om te blijven investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en ons machinepark zodat wij als goed renderend bedrijf, waar mensen met plezier werken, flexibel en adequaat in kunnen (blijven) spelen op de wensen en behoeften van onze klanten.
Met onze specifieke expertise en ervaring, onze advieskracht en onze productiefaciliteiten willen wij op basis van een realistische prijsstelling bijdragen aan de concurrentiekracht en de marktpositie van onze klanten. Bij voorkeur werken wij vanuit een strategisch partnership waarbij we als ketenpartner en projectregisseur onze klanten alle zorg uit handen nemen rondom de ontwikkeling, de productie en de levering van kunststof eindproducten en halffabricaten.

 

Missie

Als kunststofspuitgietbedrijf nemen wij onze klanten alle zorg uit handen rondom de ontwikkeling, productie en levering van kunststof spuitgietproducten. Door onze persoonlijke benadering, een modern machinepark en uitgebreide mogelijkheden op gebied van warehousing en logistiek bieden wij onze klanten de beste totaal oplossing.

 

Kernwaarden

  • Duurzaam & toekomstgericht: wij gaan verantwoord om met mensen, materialen, middelen en milieu in een circulaire economie.
  • Innovatief & efficiënt: wij gaan voor slimmer, lichter, sterker, beter en duurzamer door innovatie en co-creatie
  • Gedreven & betrouwbaar: in het realiseren van succesvolle projecten

 

Onze werkwijze
Kunststof spuitgietproducten spelen een vitale rol in de kernprocessen van onze klanten. Of het nu gaat om logistieke middelen, technische toepassingen of artikelen voor consumentengebruik;  onze werkwijze is daar geheel op toegespitst.

Meedenken in de engineeringsfase, zorgvuldig plannen en forecasten, flexibele en continue afstemming tijdens de productie en levering op het afgesproken tijdstip en op de afgesproken locatie. Deze facetten van het productieproces vinden wij net zo belangrijk  als de kwaliteit van de producten zelf.

 

Markten
Vanuit onze full-service benadering leveren wij onze logistieke middelen en verpakkingen aan de bloementeelt, de voedselverwerkende industrie en de levensmiddelenbranche. Onze industriële producten vinden hun toepassing vooral in verwarming en ventilatie.  De goederen die we de consumentenmarkt bieden, zijn divers en niet- branchegebonden.Terug