CONSUMENT

Binnen de specialiteit ‘Consument’ ontwikkelt en produceert Hollarts diverse goederen
voor de retail- en consumentenmarkt. 

Wij beschikken over spuitgietmachines met capaciteiten tot 1.000 ton. Daarmee produceren we een breed scala kunststof oplossingen. Voor just-in-time levering, tijdelijke opslag of levering op afroep kunt u bij ons flexibel beschikken over ruime magazijnmogelijkheden. Daarmee borgen wij de continuïteit van uw (productie-)proces en helpen wij u concurrerend in uw markt te staan.

 

Binnen de specialiteit ‘Consument’ ontwikkelt en produceert Hollarts diverse goederen voor de retail- en consumentenmarkt. Binnen deze groep bestaat een eindeloze variatie aan producten, productieomvang, complexiteit en seriegrootte. Hollarts is de aangewezen
partner om een idee vanaf de tekentafel om te zetten in succesvolle producten.

 

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Fietsmand Mybasket is een consumentenproduct dat door toepassing van In Mould Labelling in diverse aansprekende designs wordt aangeboden en al vanaf 500 stuks geheel gepersonaliseerd kan worden.
Er kan ongelimiteerd gebruik worden gemaakt van logo’s en ander artwork voor het design van de mand. 
Het mandje heeft een bijzonder ophangsysteem waardoor deze eenvoudig op de fiets is te monteren en demonteren. Het mandje biedt een oplossing voor het probleem van de vele plastic tasjes in het milieu.
Met de Mybasket neem je je eigen fietsmandje mee naar de winkel! De fietsmand is in een aantal standaard kleuren uit voorraad leverbaar.
De Mybasket wordt veelvuldig als promotioneel artikel ingezet.


Kratvast: is een innovatief hulpmiddel om een bierkrat veilig per fiets te vervoeren.

Parasolvoeten: zijn de specialiteit van ons zusterbedrijf en wereldspeler op dit gebied: Helcosol in Reuver.
Samen met Helcosol is Hollarts verantwoordelijk voor diverse doorontwikkelingen van dit ogenschijnlijk simpele product.
Onze parasolvoeten vinden hun weg over de hele wereld en zijn verkrijgbaar waar de zon schijnt in eindeloos veel vormen en kleuren.

Een van de parasolvoeten is zelfs als kerstboomstandaard te gebruiken. Voor meer informatie:
www.helcosol.nl

Coolstorer: is de naam van een lijn diepvries bewaardozen voor de consument. De transparante dozen met gekleurde deksel zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en vallen op door een bovengemiddelde kwaliteit als het gaat om de sluiting van de deksel en het gebruik in vaatwasser en magnetron.

Kattentoiletten: voor de detailhandel in dierbenodigdheden ontwierp Hollarts een praktisch modulair systeem voor kattentoiletten. De verschillende onderdelen die in vele kleuren leverbaar zijn, maken het voor elke dierenvriend mogelijk om de juiste combibinatie samen te stellen.
Terug