Hollarts Plastic Group te Didam groeit

21-03-2016

Hollarts Plastic Group te Didam groeit; het wagenpark groeit mee.
De kunststofproducten van Hollarts Plastic Group vinden hun weg naar klanten in heel Europa. Zeker na de recente uitbreiding van de organisatie met een vestiging in Eindhoven mag Hollarts zich een speler van belang noemen op de markt van kunststof spuitgietproducten. Met het groeien van het bedrijf, groeit ook het wagenpark mee. En daarin speelt Regio Lease een belangrijke rol. 
 


Zaken doen met bedrijven in de regio
“Samen met de vestigingen in Didam, Huissen en Eindhoven beschikken we over een zeer veelzijdig state-of-the-art machinepark”, aldus algemeen directeur Erik Veenstra, die we ontmoeten op de hoofdvestiging van Hollarts Plastic Group in Didam. “Wij hebben onze producten in 4 categorieën onderverdeeld. ‘Logistiek’, zoals bijvoorbeeld kratten, containers en verpakkingen voor het vervoer van levensmiddelen, groenten, fruit en andere producten; ‘Consument’ met producten als kattentoiletten, parasolvoeten, voorraad- en bewaardozen en MyBasket Fietskratten; ‘Dunwandig’, waartoe industriële mengbekers en diverse verpakkingen behoren, en de categorie ‘Technisch’ waarin de productie van bijvoorbeeld diverse hoogwaardige onderdelen voor rookgasafvoersystemen, lopende bandsystemen, behuizingen etc. zijn ondergebracht.”


Groeiend wagenpark
“Met het groeien van het bedrijf, groeit ook het team van mensen waar we ons bedrijf mee runnen. En dus ook het wagenpark. Daarin speelt RegioLease een belangrijke rol. Ik doe graag zaken met bedrijven in de regio. Bij voorkeur koop ik producten en diensten ‘om de hoek’ in”. zegt Erik Veenstra, zelf woonachtig in Doetinchem. “RegioLease is voor ons een betrouwbare partner die ons altijd snel en vakkundig van dienst is. En niet alleen bij het regelen van een nieuwe auto. Als er om welke reden dan ook een auto niet meer wordt gebruikt, wil je daar ook een faire oplossing voor aangereikt krijgen”.


Duurzaam en zuinig
Bij Hollarts rijden auto’s van de VAG-Groep zoals Volkswagen, Audi en ŠKODA. Daarnaast valt ook op dat er meerdere elektrisch aangedreven auto’s bij een laadpaal staan 
op de parkeerplaats van het bedrijf. Erik Veenstra: “Naast degelijkheid en ‘doe maar gewoon dan doe je gek genoeg’, staan duurzaamheid en zuinigheid hoog bij ons in het vaandel. 
Of het nu de soms erg dure grondstoffen zijn die wij verwerken voor onze kunststofproducten of de kosten voor energie. We denken daar voortdurend actief over na. Niet voor elke leaserijder is een hybride de beste keuze. Soms is voor de ‘kilometervreters’ een diesel te prefereren. Anderen zijn weer beter geholpen met een elektrisch aangedreven voertuig. 
Zo nemen we vandaag de sleutels van een ŠKODA Superb diesel in ontvangst voor één van onze accountmanagers. Maar de volgende keer kan het maar zo een plug-in hybride zijn. Geleast bij RegioLease natuurlijk
.”

 

Terug